Elevheste

På Hammerum Rideklub har vi nogle søde elevheste- og ponyer, som er spredt over et bredere niveau. Vi har alt fra 3´er ponyer til store heste på 180 cm. Vi har derfor lavet et lille smukig til jer, og I kan herunder læse mere om dem, og finde lige netop din yndlings!

Cassie ST

Cassie er en sød hoppe på 15 år gammel, og er 168 cm høj. Cassie bruges på både nybegynder hold, letøvede hold og øvede hold, da hun kan sin grundridning. der har gået en masse springstævner førhen. Hun er dygtig til dressur, og elsker at springe! Hun må bære maks 74 kg.

Taki

Taki er en hoppe på 9 år. Hun er 155 cm høj og er en sød hoppe. Taki bruges på vores øvede hold, hvor hun giver en god ridetur. Hvis man ønsker lidt udfordringer, så er Taki den rette til dette. Hun er rar at håndtere, nyder gerne en gulerod, hvis du har sådan en.
Taki kan bære en rytter på 66 kg. 

Philip

Philip er en erfaren sports pony vallak på 24 år. Han er 140 cm høj. Philip er 138 cm høj og er en pensioneret konkurrence spring pony, som vi har lånt på ubestemt tid af en privat rytter. Han er sød og rar, og vi bruger ham derfor primært til vores trækkerhold og let-øvet hold. En meget pålidelig herre som er nem for de små at ride rundt.
Philip må rides af en rytter på 53 kg. 

Sally

Sally er en ren fjordhestehoppe på 17 år. Hun måler 142 cm, men er en bred og robust hoppe, der kan bære de voksne også. Sally går med i alt slags undervisning både spring og dressur. Hun er en super sød og nem pony, der elsker at blive nusset omkring, samt få en masse opmærksomhed. Sally elsker at komme ud og springe, men er også en sød dressurhest.
Sally kan bære en rytter på 65 kg. 

Sorte

Sorte er en oldenborg vallak, som er 14 år gammel. Han er en hest på 164 cm. Sorte er en dejlig robust herre, er en meget reel lære/kone hest. Han tilpasser sig sin rytter på ryggen og går derfor med både børn og voksne på alle slags hold. Sorte mestrer dressuren med LA øvelser, men elsker også at springe en gang imellem. Desuden er han nem at håndtere.
Sorte er en robust herre, og kan bære en rytter på 80 kg. 

Star

Star er en hoppe på 12 år og 136 cm høj. Hun er en pony der kan ride af de yngre børn, der blot ønsker en hyggelig tur, men Star kan også gå med den rutineret rytter, som ønsker udfordringer og udvikling. Star er nem at håndtere på staldgangen og på ridebanen, og kan håndteres af de yngre børn også. Star glæder sig til at møde dig.
Star er en sporty pony og kan bære en rytter på 60 kg. 

Jayla

Jayla  er en super sød og rar hoppe på 9 år. Hun er en hoppe i sin bedste alder og måler 165 cm. Jayla kan både gå med urutineret ryttere såvel som de rutineret. Jayla er sød under håndtering på staldgangen og kan håndteres af de yngre børn.
Jayla kan diverse LA dressurøvelser og elsker at springe. Kom på HOKR og mød hende, det vil hun glæde sig til. 
Jayla kan gå med en rytter på 75 kg.  

Liselotte

Liselotte er en dejlig robust hoppe på 9 år, på 160 cm.
Hun er en rigtig sød hest, som kan gå med alle ryttere. Hun er super sød både på stald og i ridning, og elsker at blive nusset og få en masse kærlighed.  Hun må bære maks 74 kg.Picasa

Picasa er en super sød pony på 11 år. Hun er 147 cm høj over ryggen og er en hoppe. Picasa er en sød og alsidig pony, der både kan gå med de små ryttere såvel som de øvede rytter. Picasa er sød på staldangen og generelt sød ved alt håndtering. Hun ville elske at få et æble, hvis du kommer og møder hende.  

Hammerum Rideklub
Hammerum Hovedgade 8
7400 Herning
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hammerum og Kølkær rideklub er en mellemstor klub med godt 120 medlemmer. Rideskolen ligger midt i et lokalområde med mange børn. Hammerum, Gjellerup, Kølkær og den østlige del af Herning er lige rundt om. Bybussen stopper kun få hundrede meter fra klubben.

Har du specifikke spørgsmål, så kontakt os direkte med det samme
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Formand
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.