Elevheste

Vi har søde og rigtig fine elevheste og ponyer, som hver især er noget helt særligt. Herunder kan du læse mere om dem og finde lige netop din yndling.

Jackson

Jackson er en super sød fjordheste blanding  fra 2002. Han er 140 i stang og vallak. En meget alsidig pony, der både kan gå med vores små begyndere , men også udfordre den øvede rytter Med diverse LA øvelser. Springer også på LA niveau.  Sød rar og nem pony man kan byde alt.

Bonnie

Bonnie er en skøn blanding af araber og fjordhest fra 1997. Hun er 149 i stang og en hoppe. Bonnie er en fantastisk allround pony, om man er til dressur, spring eller skovtur. Sød og rar på staldgangen og i alt håndtering.  Mestre øvelser på LB niveau i både dressur og spring.

Ariston

Ariston er nyeste skud på stammen i vores elevflok J en dejlig stor oldenborg vallak fra 2002. og på 169 cm i stang Ariston har gået mange dressur stævner til og med LA5 i hans yngre dage. Han springer også gerne men Er ikke noget han kan holde til hver dag.  Kan rides af absolut alle både små og store, Virkelig flink og nem i alt omgang.

Siljah

Siljah er en araber blandings hoppe fra 2004. Hun er 160 cm i stang. En dejlig hoppe der altid giver en god ridetur uanset om det er spring eller dressur. Kan nogle forskellige dressur øvelser men vil helst bare tulle af sted og hygge sig.

Philip

Philip er en ældre sports pony  vallak fra 1996. Han er 138 cm i stang. Philip er en pensioneret konkurrence spring pony som vi har lånt på ubestemt tid af en privat rytter. Sød og rar pony som vi bruger primært til vores begynder ryttere. En meget pålidelig herre som er nem for de små at ride rundt. Kan dog sagtens gå en hæderlig dressur med en rutineret rytter.

Sally

Sally er en ren fjordhest fra 2003. Hun er 142 i stang mål, men en bred og robust hoppe der sagtens kan bære en voksen.  Sally går med i alt slags undervisning, sød og nem pony der elsker og blive nusset om og få en masse opmærksomhed. Har man en gulerod eller godbid med er man hurtigt hendes bedste ven.

Lady

Lady er en sød blandings pony hoppe på 136 i stang og fra 1998. Lady er privat ejet, men vi låner hende i undervisningen i hverdagene. Sød og pålidelig hoppe som er utrolig madglad. En pony vi bruger til både små og store og som altid giver en god ridetur. Lady elsker og springe og er en fantastisk tur pony også.

Lunte

Lunte er en dejlig blandings vallak fra 2004. Han er 155 i stang. Lunte er en rutineret herre i elevskolen. Han går både med små begyndere men giver også den øvede rytter udfordringer i form af diverse La øvelser. Er ikke den største spring hest men nyder og få lov engang i mellem. Meget nem i alt omgang, så længe man holder ham i hans faste rutiner. Lunte er utrolig madglad så i bliver hurtigt venner hvis du har en godbid med til ham.

Borris

Borris er en hollandsk sportspony vallak fra 2006. Han er 140 cm i stang. Han har et fantastisk temperament. Fuldstændig pålidelig pony uanset hvad man byder ham. Går både med begyndere og øvede ryttere. Mester dressur og spring på LA niveau.

Sorte

Sorte er en oldenborg vallak fra 2006. Han er 164 cm i stang. En dejlig robust dreng der bruges til lidt af det hele. Han går med på alle slags hold, store og små. Tilpasser sig enormt meget til sin rytter. Nem i alt håndtering. Har været startet i de lave La klasser, og er en meget reel lære/kone hest. Sorte er privat ejet men vi låner ham i undervisningen.

April

April er en dansk varmblods hoppe fra 2007. Hun er 166 i stang.  En dejlig hoppe, der mestre dressur og spring på LB/LA Niveau. Hun nyder virkelig og få lov at springe. En frisk og vågen hest som mest bliver brugt til de øvede rytter, men kan sagtens Give de små en god tur også. April mangler pt en halvpart.

Hammerum Rideklub
Hammerum Hovedgade 8
7400 Herning
Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hammerum og Kølkær rideklub er en mellemstor klub med godt 120 medlemmer. Rideskolen ligger midt i et lokalområde med mange børn. Hammerum, Gjellerup, Kølkær og den østlige del af Herning er lige rundt om. Bybussen stopper kun få hundrede meter fra klubben.

Har du specifikke spørgsmål, så kontakt os direkte med det samme
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Formand
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.