Elevheste

På Hammerum Rideklub har vi nogle søde elevheste- og ponyer, som er spredt over et bredere niveau. Vi har alt fra 3´er ponyer til store heste på 180 cm. Vi har derfor lavet et lille smukig til Jer, og I kan herunder læse mere om dem, og finde lige netop din yndlings!

Jackson

Jackson er en super sød fjordheste blanding på 18 år. Han er 140 cm høj over ryggen og er en vallak. Jackson er en meget alsidig pony, der både kan gå med vores små begyndere, men også udfordre den øvede rytter. Jackson er både en spring- og dressur pony, der kan nogle forskellige LA øvelser, samt springer også på LB niveau. Alt i alt er Jackson en super sød rar og nem pony, som man kan byde alt.
Jackson må ride med en rytter på 63 kg. 

Hero (Pony)

Hero er i daglig tale kaldt pony. Han er en super sød pony på 147 cm. Pony er privatejet, men går med på elevhold i hverdagene. Han er super sød på både staldgangen og på ridebanen. Pony elsker at ride på spring og dressur, hvor han kan øvelser på LB niveau. Pony bruges både på begynderhold og de øvede hold, fordi han giver en god tur hver gang.
Hero må ride rundt med en rytter på 63 kg. 

Taki

Taki er en hoppe på 9 år. Hun er 155 cm høj og er en sød hoppe. Taki bruges på vores øvede hold, hvor hun giver en god ridetur. Hvis man ønsker lidt udfordringer, så er Taki den rette til dette. Hun er rar at håndtere, nyder gerne en gulerod, hvis du har sådan en.
Taki kan bære en rytter på 66 kg. 

Philip

Philip er en erfaren sports pony vallak på 24 år. Han er 140 cm høj. Philip er 138 cm høj og er en pensioneret konkurrence spring pony, som vi har lånt på ubestemt tid af en privat rytter. Han er sød og rar, og vi bruger ham derfor primært til vores trækkerhold og let-øvet hold. En meget pålidelig herre som er nem for de små at ride rundt.
Philip må rides af en rytter på 53 kg. 

Sally

Sally er en ren fjordhestehoppe på 17 år. Hun måler 142 cm, men er en bred og robust hoppe, der kan bære de voksne også. Sally går med i alt slags undervisning både spring og dressur. Hun er en super sød og nem pony, der elsker at blive nusset omkring, samt få en masse opmærksomhed. Sally elsker at komme ud og springe, men er også en sød dressurhest.
Sally kan bære en rytter på 65 kg. 

Oxford Lady

Oxford Lady er en super sød lille pony på 12 år og er 128 cm høj. Hun er en pony for de yngre børn, der lige er begyndt til ridning. Lady er en robust pony, der vil vise den nervøse rytter tryghed med heste. Lady er rar og omgængelig på staldgangen under opsadling, men også på ridebanen. Hun glæder sig til den første ridetur med dig. Oxford Lady er en lille pony og må derfor gå med en rytter på 53 kg. 

Boris

Borris er en hollandsk sports pony vallak på 14 år. Han er 138 cm høj, og har en godt temperament. Boris er en sød og lærenem pony, der gør alt for sin rytter. Han går både med på begynderhold og de øvede hold, samt går springtimer også. Han mester dressur og kan et par forskellige LB øvelser, men elsker også at springe på LC niveau.
Boris er en sportspony og kan derfor bære en rytter på 50 kg. 

Sorte

Sorte er en oldenborg vallak, som er 14 år gammel. Han er en hest på 164 cm. Sorte er en dejlig robust herre, er en meget reel lære/kone hest. Han tilpasser sig sin rytter på ryggen og går derfor med både børn og voksne på alle slags hold. Sorte mestrer dressuren med LA øvelser, men elsker også at springe en gang imellem. Desuden er han nem at håndtere.
Sorte er en robust herre, og kan bære en rytter på 80 kg. 

Star

Star er en hoppe på 12 år og 136 cm høj. Hun er en pony der kan ride af de yngre børn, der blot ønsker en hyggelig tur, men Star kan også gå med den rutineret rytter, som ønsker udfordringer og udvikling. Star er nem at håndtere på staldgangen og på ridebanen, og kan håndteres af de yngre børn også. Star glæder sig til at møde dig.
Star er en sporty pony og kan bære en rytter på 60 kg. 

Jayla

Jayla  er en super sød og rar hoppe på 9 år. Hun er en hoppe i sin bedste alder og måler 165 cm. Jayla kan både gå med urutineret ryttere såvel som de rutineret. Jayla er sød under håndtering på staldgangen og kan håndteres af de yngre børn.
Jayla kan diverse LA dressurøvelser og elsker at springe. Kom på HOKR og mød hende, det vil hun glæde sig til. 
Jayla kan gå med en rytter på 75 kg.  

Hammerum Rideklub
Hammerum Hovedgade 8
7400 Herning
Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hammerum og Kølkær rideklub er en mellemstor klub med godt 120 medlemmer. Rideskolen ligger midt i et lokalområde med mange børn. Hammerum, Gjellerup, Kølkær og den østlige del af Herning er lige rundt om. Bybussen stopper kun få hundrede meter fra klubben.

Har du specifikke spørgsmål, så kontakt os direkte med det samme
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Formand
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.